Meniu principal

Gigi Becali şi Mihai Stoica, păreri diferite despre subiectul “Dinamo în play-off”

Gigi Becali spune că Nedelcu şi Teixeira sunt aproape transferaţi la FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, spune că echipa sa va face totul pentru ca Dinamo să nu ajungă în play-off-ul Ligii I, temându-se că rivala nu îşi va apăra corect şansele cu CFR Cluj. În schimb, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, nu crede că Dinamo se va da la o parte din faţa CFR-ului şi doreşte echipa rivală în play-off.

“Eu asta o să-i cer (n.r. – lui Nicolae Dică), să aleagă echipa cea mai bună (n.r. – cu Lazio) şi să ţină cont de meciul cu Dinamo. Avem trei schimbări pe care le putem face, ţinând cont de meciul cu Dinamo. Mai important e meciul cu Dinamo. Dacă Dinamo intră în play-off, e greu să mai luăm campionatul. Avem două probleme de rezolvat, şi de luat campionatul, dar ne batem cu două, şi cu CFR, şi cu Dinamo. Pentru că ei cu CFR… Ăsta este ungur, a şi spus dorinţa lui. Miriuţă e maghiar. Ei toţi zic <vrem CFR-ul>. O să facă cum a făcut Astra. Nu e corupţie, ce la Astra a fost corupţie cu Viitorul? A fost dorinţă. Jucătorii în vestiar: <Bă, ce facem?> <E mai bine să ia ăia decât ăia.> Atât, nu trebuie mai mult. Dar eu nu cred că câştigă (n.r. – Dinamo la Chiajna). Eu o să mă uit cu emoţie la meciul ăsta. Prima misiune a noastră este Dinamo să nu intre în play-off. Ca să avem şanse mai mari la campionat. Pentru că e greu după aia. Cu noi se luptă şi în partea aillaltă… Numai vreau să mai vorbim pe tema asta, că nu vreau să-mi fac duşamni, dar ăsta e adevărul, n-am ce face”, a declarat Becali, la Pro X.

Însă Mihai Stoica îşi doreşte ca Dinamo să se califice în play-off-ul Ligii I. 

“Toată lumea spune că Dinamo ne-a luat campionatul anul trecut. Este o mare prostie. Anul trecut, Dinamo a făcut mai puţine puncte împotriva noastră decât împotriva Viitorului. Practic, Dinamo ne-a ajutat pe noi. N-am putut să ne ajutăm noi şi au fost arbitrajele şi meciul ăla de pomină, Universitatea Craiova – Viitorul. Eu dacă aş şti că îi batem de două ori pe Dinamo în play-off, mi-aş dori Dinamo în play-off. Pentru că ce poate fi mai frumos decât să-i baţi pe Dinamo! Chestia asta, că Dinamo s-ar da la o parte, nu ştiu ce să zic. Nu prea cred eu că poate cineva să facă… Poate să fie, aşa, o înţelegere tacită, între jucători, dar chiar să nu-ţi respecţi meseria deloc, nu prea îmi vine să cred. Suntem obişnuiţi ca jucătorii tuturor echipelor să evolueze cu pupilele mărite împotriva noastră. Câteodată, poate din subiectivism, avem impresia că atunci când întâlnesc alte echipe joacă puţin mai lejer. Dar asta nu înseamnă că cineva nu vrea să-şi apere corect şansele”, a declarat Stoica, la Digi Sport. 

Partida Dinamo FCSB se va desfăşura, duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.