Meniu principal

Ghiţă spune că fusese şi el invitat acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009

Ghiţă spune că fusese şi el invitat acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009

Sebastian Ghiţă, fugit în Serbia pentru a scăpa de justiția din România, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că fusese şi el invitat acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, chiar de către fostul vicepremier, dar că nu a putut da curs invitaţiei, fiindcă se afla la un alt eveniment privat, informează News.ro.

”Probabil că aş fi fost şi eu acolo, dar eram la un eveniment privat”, a spus Ghiţă.

Întrebat dacă fusese şi el invitat la Gabriel Oprea, Sebastian Ghiţă a răspuns afirmativ, ulterior precizând că cel care l-a invitat a fost Gabriel Oprea, “că era casa dânsului”.

Chestionat dacă oamenii din acea sufragerie îşi doreau să fie preşedinte Traian Băsescu, Ghiţă a replicat: “Cred că unii gândeau într-un fel, alţii în alt fel. Nu tot timpul oamenii spun ceea ce gândesc”.

Consultantul politic Dan Andronic a scris în aprilie 2017 că Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea sunt două dintre personajele care au ajutat la victoria lui Traian Băsescu în alegerile prezidenţiale din 2009. Andronic a arătat că l-a sunat atunci pe Gabriel Oprea, care i-a spus să vină la locuinţa acestuia, pentru că are nevoie de el, iar acolo i-a găsit pe George maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.