Meniu principal

George Clooney, recompensat cu un premiu Cesar de onoare

George Clooney va primi din partea Institutului american de film premiul pentru întreaga activitate

George Clooney va primi un Cesar de onoare în cadrul celei de-a 42-a gale a premiilor cinematografiei franceze, care va avea loc în data de 24 februarie. Anunțul a fost făcut de Academia de Arte și tehnici cinematografice din Franța, citată de AFP.

“Cel mai carismatic actor al generației sale, George Clooney întruchipează strălucirea hollywoodiană caracteristică marilor vedete de cinema. Farmecul, umorul, personalitatea și angajamentul său sunt în centrul admirației noastre perpetue și eterne”, a precizat Academia într-o declarație.

George Clooney, în vârstă de 55 de ani, a primit, în cariera sa, nenumărate premii, printre care și Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru rolul din “Syriana” (2006), respectiv Oscarul pentru cel mai bun film, în calitate de producător, pentru “Argo”, în 2013.

Actorul a primit, de asemenea, două Globuri de Aur pentru cel mai bun actor pentru “O Brother, Where Art Thou?”, al fraților Coen, în 2001 și pentru “The Descendants”, de Alexander Payne, în 2012.

(foto: Jezebel.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.