Meniu principal

Gata cu discuțiile pe forumul IMDb

Portalul de internet IMDb.com, dedicat industriei de film, i-a anunțat pe utilizatorii săi că va opri, în data de 20 februarie, funcționarea forumului unde împătimiții filmului puteau discuta despre personajele lor preferate sau despre multe alte teme legate de lumea filmului, scrie Theverge.com, citat de AGERPRES.

”’Forumul de mesaje al site-ului și sistemul de transmitere a mesajelor private între utilizatori nu vor mai funcționa de la data de 20 februarie pentru că acestea nu mai oferă o experiență pozitivă și folositoare pentru cei mai mulți dintre cei peste 250 de milioane de utilizatori lunari ai noștri de la nivel mondial”, au comunicat cei de la IMDb.com.

The Verge scrie că acesta este sfârșitul unei ere pentru iubitorii filmului. Portalul IMDb funcționează din anii ’90, când la acel moment internetul nu era decât un loc de discuții între utilizatori.

IMDb a transmis online anunțul pentru ca în această perioadă de tranziție, care se va încheia în data de 19 februarie, utilizatorii forumului să aibă posibilitatea să schimbe datele de contact prin care să poată comunica ulterior închiderii forumului și sistemului de comunicare prin mesaje private.

(foto: Playtech.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.