Meniu principal

Gala premiilor Oscar 2018 va fi difuzată în România în exclusivitate de Digi24 şi Digi Film

Lista nominalizărilor la ediția din acest an a Premiilor Oscar

Gala premiilor Oscar 2018, care va avea loc la Dolby Theatre, din Hollywood, Los Angeles, va fi difuzată în România în direct şi în exclusivitate, în noaptea dintre 4 şi 5 martie, de Digi24 şi Digi Film.

Acesta este cel de-al patrulea an consecutiv în care Digi24 şi Digi Film vor transmite, în direct şi în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.

Cea de-a 90-a ediţie a galei premiilor Oscar va putea fi vizionată şi fără traducere în limba română la Digi24 şi Digi Film.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel vor fi transmise în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 01.30 şi până în jurul orei 07.00.

Digi Film şi Digi24 vor difuza şi versiunea editată a premiilor Oscar în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21.50 pe Digi Film şi de la 23.30 pe Digi24 HD.

Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta predicţiile, momentele de vârf ale anului cinematografic şi cele mai importante secvenţe ale serii, începând cu ora 01.30 pe Digi24 şi Digi Film. Postul de televiziune va difuza, în jurnalele de ştiri, o serie de materiale dedicate ediţiei din acest an a premiilor Oscar.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din anul 1953. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte. Procesul este secret, aşa cum sunt şi rezultatele, până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.