Meniu principal

Gabriela Firea respinge acuzațiile cu privire a implicarea în concedierea profesoarei Tunegaru

Gabriela Firea respinge acuzațiile cu privire a implicarea în concedierea profesoarei Tunegaru

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a emis, joi seara, un comunicat de presă prin care condamnă orice încercare de face o legătură între întreruprea activităţii profesoarei Cristina Tunegaru la Şcoalanr.  95, din Bucureşti, şi criticile cadrului didactic la adresa sa.

Primărița Firea spune că regretă că “mai multe instituţii de presă au ales să încerce să inducă ideea că destituirea doamnei profesor Cristina Tunegaru ar fi fost făcută ca urmare a faptului ca doamna Tunegaru s-a exprimat critic la adresa Primarului General în această iarnă”.  

“Le mulţumesc şi acum profesorilor mei care au ştiut să ne încurajeze, pe mine şi pe colegii mei din şcoală, liceu sau facultate, să nu renunţăm niciodată să facem ce ne dorim. Dascălii merită tot respectul şi toată preţuirea noastră, fără profesori o naţiune nu are viitor”, a declarat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, în comunicatul emis de PMB în numele Gabrielei Firea sunt date detaii cu privire la activitatea profesoarei. Astfel, municipalitatea susține că Cristina Tunegaru “se afla pe un post de suplinitor la Școala generală nr. 95 din Capitală, post care a fost solicitat de un profesor titular, în condiţiile formulate de lege”.
Profesoara de limba română, Cristina Tunegaru, de multe ori critică la adresa sistemului de învăţământ şi a amestecului Primăriei Bucureşti în activitatea şcolară, a anunţat, joi, pe Facebook, că a fost dată afară din şcoală.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.