Meniu principal

Firea îl ia la rost pe Tudose: Să comunice direct, nu prin apropouri în presă

Gabriela Firea respinge acuzațiile cu privire a implicarea în concedierea profesoarei Tunegaru

Primărița Capitalei, Gabriela Firea, a mers acolo unde știe că va fi ajutată să se victimizeze mai abitir după eșecul cu neinspiratul târg de Crăciun din Piața Victoriei. Adică la Antena 3. Firea l-a atacat direct pe premierul Mihai Tudose, acuzându-l de tactici „necolegiale”. Primărița se referea la comentariile acestuia în legătură cu organizarea târgului de sărbători în Piaţa Victoriei, despre care a spus că „nu este cea mai inspirată decizie”.

„Am ajuns la situaţia în care să-mi exprim un punct de vedere care poate nu a convenit, după ce domnul prim-ministru a găsit o manieră incorectă, consider eu, şi necolegială, de a mă admonesta public pentru o decizie care a fost luată de instituţiile din subordinea primăriei. Mă aşteptam, dacă avea ceva de comunicat şi o opinie, colegial să-mi dea un telefon sau să solicite o întâlnire. Sper ca din acest moment domnul prim-ministru să înţeleagă faptul că o manieră colegială şi corectă de comunicare cu noi, colegii săi – încă colegii săi – trebuie să fie una directă, nu cu apropouri, insinuări prin presă”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Premierul Mihai Tudose a spus, joi, că decizia primarului Capitalei de a organiza un târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este cea mai inspirată, el motivând că, în primul rând, oamenii nu au pe unde să traverseze şi, în plus, este o decizie care se interpretează, dat fiind că acolo au loc proteste.

“Nu cred că este cea mai inspirată decizie. Spuneţi-mi dumneavoastră, în primul rând, pe unde ajungem acolo? Că nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred că îşi va da seama că nu este cea mai inspirată alegere. Mai mult, se şi interpretează, că se face târg ca să nu mai vină nu ştiu cine…”, a spus Tudose.

În presă au apărut sâmbătă stenogramele unei discuţii care ar fi avut loc în aceeaşi zi între Firea şi premierul Mihai Tudose.

”Dvs sunteti de la Brăila, şi nu de la Craiova, Dvs nu ştiţi ce este statul paralel, deşi nu aţi avut curajul să spuneţi asta în CEx, Dvs numiţi penale două colege, Dvs nu va coborâţi să citiţi scrisoarea preşedinţilor Parlamentului, pe Dvs nu vă îngrijorează situaţia ministrului de Interne care nu v-a sunat şi, deci, subiectul nu există, Dvs aveţi agendă şi program paralele faţă de din ce în ce mai multi dintre noi”, i-ar fi spus Firea premierului, conform stiripesurse.ro.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.