Meniu principal

Ipocrizie marca Gabriela Firea, de 1 Mai: „Munca cinstită este calea cea mai sigură către reușită”

Primărița Firea se apără: Sunt mândră că sunt căsătorită cu Florin Pandele, care a scos Voluntariul din noroi

Primărița Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook o urare de 1 Mai muncitoresc în care ne vorbește despre „munca cinstită”. Pesedista a atașat mesajului o fotografie în care apare alături de soțul său, Florin Pandele, edilul orașului Voluntari care a primit recent verdict de plagiat pentru teza sa de doctorat.

Așadar, având în vedere antecedentul rușinos al bărbatului său, care nu a muncit, ci a furat textele altora pentru a obține patalamaua de „doctor”, urarea Gabrielei Firea pare cel puțin ciudată.

Foto Facebook/Gabriela Firea

”Oricât de fericit ar fi un an în viața noastră, întotdeauna poate fi unul mai fericit! De aceea vă urez astăzi „1 Mai fericit!” tuturor celor care munciți din greu pentru a asigura un trai decent familiilor voastre. Munca cinstită este calea cea mai sigură către reușită, deci merită respectată, dar și sărbătorită așa cum se cuvine, la un grătar tradițional, într-o frumoasă zi de primăvară. Le mulțumesc de asemenea tuturor celor care au muncit alături de mine în Primăria Generală, în primele luni de mandat! Datorită efortului vostru, al întregii echipe, am reușit să dinamizam intreaga activitate. Aștept pozele voastre de la grătar și iarbă verde!”, a scris Firea pe Facebook.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.