Meniu principal

Franța: Fostul președinte, Nicolas Sarkozy, s-a angajat în industria hotelieră

Sarkozy, reţinut pentru 48 de ore în dosarul finanţării libiene a campaniei sale

Potrivit unui comunicat de presă al companiei AccorHotels, Nicolas Sarkozy îl va înlocui pe Nadra Moussalem, un fost administrator al grupului. Fostul șef al statului a fost eliminat, în data de 20 noiembrie 2016, în primul tur al alegerilor primare ale dreptei, înainte de alegerile prezidenţiale din Franţa. Nicolas Sarkozy va prelua conducerea Comitetului pentru Strategie Internaţională, potrivit News.ro.

„Nadra Moussalem a însoţit transformarea AccorHotels, făcând parte din Consiliul de Administraţie timp de 12 ani. Consiliul l-a cooptat ca înlocuitor, în unanimitate şi începând din această zi (marţi – n.r.), pe Nicolas Sarkozy, în calitate de administrator independent. În cadrul accelerării strategiei de extindere a grupului şi a portofoliului său de mărci pe plan internaţional, Consiliul de Administraţie, reunit astăzi (merţi – n.r.) a decis să înfiinţeze un Comitet de Strategie Internaţională, a cărui misiune va fi dezvoltarea reţelei şi a mărcilor AccorHotels în lume, precum şi promovarea internaţională a atuurilor turismului francez şi a Franţei ca destinaţie”, se arată în comunicatul emis de AccorHotels.

„Sunt fericit să particip la dezvoltarea şi la strălucirea internaţională a AccorHotels, una dintre bijuteriile companiilor franceze. Reuşita acestui grup şi calitatea managementului său reprezintă una dintre cele mai frumoase exemple ale peisajului economic francez”, a declarat Nicolas Sarkozy.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.