Meniu principal

Foastul ziarist, Nelu Barbu, ar urma să devină purtătorul de cuvânt al guvernului Dăncilă

Foastul ziarist, Nelu Barbu, ar urma să devină purtătorul de cuvânt al guvernului Dăncilă

Fostul ziarist, Nelu Vasile Barbu, a fost numit de premierul Viorica Dăncilă în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru, potrivit unei decizii publicate luni în Monitorul Oficial. Barbu a confirmat, după apariția informației privind numirea sa, faptul că va fi noul purtător de cuvânt al guvernului PSD-ALDE.

Totodată, a fost publicată o decizie a premierului referitoare la numirea lui Puiu-Lucian Georgescu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării şi Inovării. Georgescu a fost ministru al Cercetării în Guvernul condus de Mihai Tudose.

În ultimele zile, Viorica Dăncilă a semnat mai multe decizii de numire a unor consilieri. Tudor-Bogdan Rogin a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă, printr-o decizie publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

În cursul zilei de joi, Anca Alexandrescu, care se ocupă de comunicarea liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost numită consilier onorific, iar marţi a fost pubicată în Monitorul Oficial decizia privind numirea lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.