Meniu principal

Florin Jianu, vicepreşedinte al Uniunii Europene a Artizanatului şi IMM-urilor

Florin Jianu: În acest an, Codul Fiscal a trecut prin 261 de modificări

Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), a fost ales joi, la Bruxelles, vicepreşedinte al Uniunii Europene a Artizanatului şi IMM-urilor (UEAPME) pentru perioada 2018-2019.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), este singura organizaţie patronală din România membră UEAPME.

”În urma alegerii prin unanimitate de voturi, Florin Jianu se alătură şi anul acesta bordului UEAPME compus din 20 de vicepreşedinţi, membri ai celor mai importante organizaţii de IMM-uri din Europa, în activitatea de susţinere a mediului antreprenorial la nivel european şi de trasare a principalelor direcţii de acţiune în acest sens”, arată un comunicat al CNIPMMR.
“Mandatul primit pe cei doi ani vine în contextul în care pentru România, atât 2018, cât şi 2019, vor fi doi ani cu o încărcătură specială atât socială cât şi economică. Îmi propun ca România, prin organizaţia pe care o reprezint, să îşi aducă contribuţia în cadrul temelor europene şi să genereze pro-activ subiecte şi politici noi menite să vină în sprijinul IMM-urilor. Voi lupta pentru impunerea unui mecanism comun de creare a unei companii europene, voi susţine digitalizarea ca modalitate strategică şi de securitate şi voi continua să militez pentru conturarea unui mediu de afaceri favorabil dezvoltării şi funcţionării întreprinderilor mici şi mijlocii”, spune Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.