Meniu principal

Florin Jianu: Un Guvern şi acţiunile Guvernului se bazează pe percepţie publică şi credibilitate

Florin Jianu: În acest an, Codul Fiscal a trecut prin 261 de modificări

Florin Jianu, care a demisionat din funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri după şedinţa în care a fost aprobată OUG 13, de modificare a Codurilor penale, a declarat, marţi, că nu crede că vreunul din miniştri ştia de existența respectivului act normativ.

Întrebat dacă Guvernul Grindeanu ar putea să recâştige încrederea românilor, după ce a abrogat OUG 13 şi după demisia ministrului Justiţiei, Florin Iordache, Jianu a răspuns că în momentul în care Guvern a pierdut credibilitatea şi deja are o pecete, este “aproape imposibil” să îşi mai revină.

”Ceea ce consider etic, ca şi importanţă profesională, eu am făcut deja pasul. Deşi nu ar fi trebuit să îl fac eu, ar fi trebuit să îl facă altcineva în acel moment, ministrul Justiţiei în acel moment (n.r. – Florin Iordache). Un Guvern şi acţiunile Guvernului se bazează pe percepţie publică şi pe credibilitate. Şi în momentul în care pierzi credibilitatea, cred că orice alt lucru ai face în continuare va fi umbrit de lucrurile care ţi-au pus pecetea. Eu cred că în momentul în care ai pierdut ca şi Guvern credibilitatea şi deja ai o pecete, e aproape imposibil să mai revii. Altă întrebare!”, a spus Florin Jianu în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul CNIPMMR, al cărui preşedinte a fost înainte de mandatul de ministru.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.