Meniu principal

Florin Iordache (PSD) îndeamnă la calm: Ultimul cuvânt îl vor avea parlamentarii

Florin iordache, fost ministru al Justiției

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a susținut, miercuri, o conferinţă de presă la Camera Deputaţilor, prin intermediul căreia le-a transmis protestarilor să fie calmi. De asemenea, social-democratul a precizat că oportunitatea emiterii Ordonanței de modificare a Codurilor penale i-a aparţinut, ca ministru, dar ultimul cuvânt îl vor avea parlamentarii.

“Noi am comunicat, dar din păcate s-a comunicat trunchiat, fiecare citeşte legea cum doreşte şi o interpretează în acelaşi fel. Doresc să transmit un semnal de calm, toţi cei care protestează, e un drept constituţional al dumnealor. Şi la Mnisterul Justiţiei, toţi cei care au dorit să protesteze, i-am aşteptat, am discutat cu dumnealor, în schimb oportunitatea este a ministrului, iar ultimul cuvânt îl aveţi dumneavoastră, colegii mei parlamentari”, a spus Iordache.

Iordache a refuzat să răspundă oricărei întrebări a presei. În momentul în care un jurnalist l-a întrebat dacă îşi va da demisia ca urmare a protestelor, Iordache a evitat să răspundă.

(foto: AGERPRES)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.