Meniu principal

Florian Coldea, chemat de preşedintele Iohannis la Cotroceni

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi, a anunţat, vineri, că şeful statului l-a chemat, joi, la Palatul Cotroceni pe generalul SRI Florian Coldea şi că a existat o discuţie între cei doi.
„Confirm faptul că preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, l-a chemat la Palatul Cotroceni pe domnul Florian Coldea. A existat o astfel de discuţie. Nu am informaţii în legătură cu conţinutul acestei discuţii. Acestea sunt singurele comentarii pe care le voi face în legătură cu acest subiect”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Întrebată cum vede preşedintele Iohannis dezvăluirile apărute în spaţiul public, Dobrovolschi a răspuns că Administraţia Prezidenţială nu face comentarii decât privind „lucruri oficiale”.
„Atunci când există speculaţii, discuţii, lucruri de genul acesta, de la nivelul Administraţiei Prezidenţiale nu există comentarii. Vorbim despre lucruri oficiale, lucruri care pot fi confirmate public şi care sunt comunicate publice”, a spus purtătorul de cuvânt.
Totodată, întrebată de jurnalişti dacă şeful statului a cerut informaţii de la Ministerul Afacerilor Interne sau de la o altă instituţie a statului în legătură cu ancheta care îl privește pe Sebastian Ghiţă, Mădălina Dobrovolschi a declarat că preşedintele Românei este „foarte informat”.
„Ca de fiecare dată când vorbim despre existenţa unor informaţii, preşedintele României e foarte informat. De fiecare dată când sunt subiecte sensibile deţine cele mai multe informaţii şi cele mai bune”, a afirmat Mădălina Dobrovolschi.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.