Meniu principal

Fiul lui Schumacher, urmărit de Ferrari

Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, va pilota în F3 Europe anul acesta. Tânărul pilot, în vârstă de 17 ani, este deja urmărit îndeaproape de scuderia Ferrari. 

Într-un interviu acordat cotidianului La Gazzetta dello Sport, Masimo Rivola, directorul la Ferrari Driver Academy, admite că urmărește îndeaproape cariera fiului lui Michael, Mick Schumacher, în vârstă de 17 ani, care va debuta în F3 Europe anul acesta după două sezoane petrecute în F4 germană.

”Anul acesta, vom avea posibilitatea să rămânem aproape de Mick, deoarece el va fi coechipierul unui pilot de la Ferrari Driver Acacemy (FDA), Zhou, la scuderia Prema, a explicat Rivola. Nu știu ce va decide Mick în legătură cu viitorul său, însă dacă vreodată vrea să se integreze în programul nostru, va fi primit cu brațele deschise. Mick este un băiat politicos, nu este plin de el, îi felicit pe părinții săi pentru asta. Au făcut o treabă foarte bună cu el. Este tânăr și trebuie să facă față unei imense presiuni mediatice, dar face acest lucru foarte bine”, a spus Masimo Rivola.

(foto ThisisF1.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.