Meniu principal

Firea, despre relaţia cu Tudose: A fost încordată, dar astăzi e calmă

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, sub lupa DNA: sunt vizate mai multe achiziții, precum şi organizarea unui examen

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la Parlament, după întâlnirea din biroul lui Liviu Dragnea, că relaţia sa cu premierul Mihai Tudose a fost încordată, dar că astăzi este calmă şi că şi-au spus în particular tot ceea ce aveau să-şi reproşeze.

Relaţia cu premierul “a fost una încordată, de azi este una calmă şi sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor şi trebuie să o ducem la bun sfârşit, şi nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi. A fost un incident neplăcut peste care eu am trecut”, a afirmat Firea.

Ea a precizat că a avut o discuţia cu Mihai Tudose, în care au lămurit toate aspectele care săptămâna trecută au dus la acutizarea relaţiei dintre ei.
 
”Sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, ele nu sunt folositoare nimănui, ci dau oxigen adversarilor noştri”, a adăugat primarul general.
 
Gabriela Firea a menţionat că discuţia a avut loc astăzi, la Palatul Victoria, după ce au discutat despre bugetul Capitalei.
 
”Am avut astăzi o discuţie, după ce am finalizat – n-aş vrea să folosesc cuvântul negociere, pentru că pare foarte dur şi pentru că pare că ar fi două părţi adverse – discuţia, analiza pe buget. Am avut şi o astfel de discuţie. (…) Ne-am spus în particular tot ceea ce vroiam să ne reproşăm unul celuilalt şi consider că în acest moment putem nu neapărat să ştergem cu buretele, dar putem să continuăm relaţia de colegialitate, trecând peste acest incident”, a subliniat ea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.