Meniu principal

Publicul a decis: Finding Dory și Deadpool, printre laureații People’s Choice Awards

Finding Dory și Deadpool au fost, miercuri, marii câștigători ai galei People’s Choice Awards, premii prin care publicul larg își desemnează favoriții din industria divertismentului, conform AFP și Reuters, citate de AGEPRES.

Pe de altă parte, realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a devenit miercuri seară cea mai premiată personalitate artistică din istoria acestor premii. Ea a câștigat de 20 de ori acest premiu într-o perioadă de timp de aproape două decenii. Anul acesta vedeta a primit trei premii: pentru cel mai bun realizator de televiziune, pentru voce împrumutată unui personaj de animație și pentru cea mai bună colaborare într-o comedie, premiu pe care l-a împărțit cu Britney Spears.

”Singurul lucru care m-ar fi făcut mai fericită, dar nu cu mult mai fericită, pentru că și aceste premii mă fac foarte fericită, ar fi fost să fiu votată și de animale, pentru că iubesc animalele și cred că și ele știu cât de mult le iubesc„, a declarat DeGeneres în timpul ceremoniei, desfășurată la Los Angeles.

La categoriile rezervate actorilor, au fost premiați Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Blake Lively, Tom Hanks, Priyanka Chopra, Sofia Vergara și Johnny Depp.

Finding Dory a primit premiile pentru cea mai bună peliculă și pentru cel mai bun film de familie, în timp ce Deadpool a fost premiat pentru cel mai bun film de acțiune.

Tom Hanks a fost premiat la categoria cel mai bun actor, în timp ce Jennifer Lawrence a câștigat premiul la categoria rezervată actrițelor, distincție pe care a mai câștigat-o în 2015.

Robert Downey Jr (premiat și în 2015) și Margot Robbie au câștigat la secțiunea dedicată actorilor din filme de acțiune. Johnny Depp a fost declarat ”movie icon of the year”, categorie în care au mai fost nominalizați Denzel Washington, Samuel L. Jackson, Tom Cruise și Tom Hanks.

The Big Bang Theory a primit titlul de cel mai bun sitcom pentru al cincilea an consecutiv, iar Outlander pe cel pentru cea mai bună serie de televiziune premium, categorie la care a învins seriale precum Game of Thrones sau Westworld.

La secțiunea de muzică, Justin Timberlake a fost votat cel mai bun solist și a câștigat și premiul pentru cea mai bună piesă a anului cu melodia ”Can’t Stop the Feeling!”.

Britney Spears a fost premiată la trei categorii: cea mai bună solistă, cel mai bun artist pop și artist favorit pe rețelele de socializare, și a împărțit un al patrulea premiu cu Ellen DeGeneres pentru cel mai bun cuplu comic.

(foto: Foxmovies.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.