Meniu principal

Filmările la ultimul sezon al ”House of Cards”, reluate fără Kevin Spacey

Actorul Kevin Spacey a mărturisit că este homosexual

Producția celui de al șaselea sezon al serialului “House of Cards” va fi reluată la începutul lui 2018, a declarat, luni, pentru AFP o sursă apropiată dosarului, fără actorul Kevin Spacey, acuzat de agresiuni sexuale.

Acest al șaselea și ultim sezon nu va avea decât opt episoade, față de 13 în cazul celorlalte cinci sezoane.

De la sfârșitul lui octombrie Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, a fost acuzat că a hărțuit și agresat doi actori minori, dar și de hărțuire pe platourile “House of Cards”.

În Marea Britanie, Scotland Yard a deschis o anchetă privind două presupuse agresiuni sexuale și mai multe cazuri de hărțuire la teatrul londonez Old Vic, unde Kevin Spacey a fost director artistic între 2004 și 2015.

Actorul de două ori laureat al unui premiu Oscar este una dintre numeroase personalități de la Hollywood, din muzică, politică și media vizate de astfel de acuzații după apariția cazului Harvey Weinstein, producător de cinema acuzat de numeroase agresiuni și violuri.

La începutul lui noiembrie, Netflix a anunțat că Kevin Spacey a fost definitiv exclus din distribuția “House of Cards”, serial politic care a făcut din platforma video online un actor respectat al producției de televiziune.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.