Meniu principal

Fanii lui George Michael i-au adus un ultim omagiu idolului lor

Fanii lui George Michael i-au adus un ultim omagiu idolului lor

Sute de fani veniți din mai multe părți ale lumii i-au adus un ultim omagiu lui George Michael, duminică seara, în apropiere de Londra, într-o ceremonie comemorativă pe care au organizat-o singuri, conform AFP.

Fanii și-au omagiat idolul în biserica din micuța localitate Bushey, la nord-vest de Londra, unde solistul a mers la liceu și unde l-a întâlnit pe Andrew Ridgeley, alături de care a înființat grupul Wham!.

Fundalul muzical al ceremoniei a fost asigurat de unele dintre cele mai cunoscute piese ale cantautorului englez care a vândut peste 100 de milioane de albume, printre care ”Jesus to a Child” și ”Wake Me Up Before you Go Go”. În aceeași seară fanii au organizat și un priveghi la pubul Three Crowns, localul unde s-a format grupul Wham!.

“Am fost mereu un fan și am hotărât că trebuie să fac ceva pentru cel care a făcut atât de multe pentru noi. George și-a lăsat amprenta asupra multor oameni și trebuia să facem ceva. Mi-aș fi dorit ca și familia lui să fie aici, pentru a vedea”, a mărturisit Tracey Wills, fondatoarea fanclubului George Michael.

George Michael, pe numele său real Georgios Kyriacos Panayiotou, a încetat din viață la 25 decembrie, în vârstă de 53 de ani, din cauza unei cardiomiopatii dilatative cu miocardită (o slăbire a mușchiului cardiac) cumulată cu o steatoză hepatică (ficat gras). El a fost înmormântat la sfârșitul lunii martie în nordul Londrei, după o mică ceremonie privată.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.