Meniu principal

Eugen Teodorovici condamnă gestul rușinos al lui Dragnea și Tăriceanu

Teodorovici, atac dur la Văcăroiu: A distrus ţara din orice funcţie pe care a ocupat-o

După cum se știe, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, șefii partidelor de guvernământ și ai celor două Camere ale Parlamentului nu au participat, marți seară, la ceremonia de învestire în funcție a celor trei noi miniștri PSD, de la Palatul Cotroceni. Senatorul Eugen Teodorovici a declarat, la o emisiune televizată, că gestul lui Dragnea și Tăriceanu este unul greșit. 

”Nu este vorba despre persoane, ci despre instituții publice, aici vorbim despre Administrația Prezidențială. Noi avem obligația, ca oameni politici, să trecem peste orgolii. Este o greșeală că nu au fost prezenți și președinții celor două Camere. Și când am ieșit din sală, când președintele a avut un discurs în Parlament (n.r. – în timpul protestelor din iarnă), a fost un gest greșit. Nu trebuie să instigăm la astfel de gesturi, duc la ură”, a declarat Teodorovici la Antena 3.

Paul Stănescu, Felix Stroe și Marius Nica au depus jurământul în absența propriului lider de partid, Liviu Dragnea, care a anunțat că nu mai merge la Cotroceni până ”după alegerile prezidențiale”. Ceremonia a avut loc într-o atmosferă glacială și a durat mai puțin de zece minute.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.