Meniu principal

Elena Udrea, despre plecare: Mă priveşte fix pe mine şi dacă aş merge să o vizitez pe Bica în Costa Rica

Elena Udrea şi Dan Andronic, trimişi în judecată de DNA în dosarul Hidrolectrica

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării în vremea PDL, a reacţionat, pe Facebook, în urma informaţiilor privind lipsa ei de la proces şi plecarea în Grecia, spunând că “unii nu au avut somn” şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie “pe surse”, având “ordin pe unitate”, că ea “a părăsit ţara”.

“Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii, s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit tara»!!!!!! Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce va agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să va ridicaţi din scutece şi să va lamentaţi pe net? «Am părăsit tara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părasesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine!”, a scris Elena Udrea, vineri, pe Facebook.  

Ea susţine că cine chiar ar fi vrut să se ştie unde este în aceste zile putea afla uşor, pentru că “nu este niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”.  

Elena Udrea nu s-a prezentat joi la procesul privind finanţare ilegală a campaniei electorale din 2009, iar avocatul său a confirmat că fostul ministru a plecat în Grecia, la Atena.

“Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena”, a declarat, pentru Hotnews, avocatul Elenei Udrea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.