Meniu principal

Revoltător: o educatoare, reclamată de fostul soț că fură laptele și cornurile micuților

MEN: 152.953 de cereri depuse în prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare

În prag de pensioare, o educatoare din judeţul Gorj a ajuns să fie cercetată de polițiști după ce fostul soţ a reclamat-o că fură în mod laptele şi cornul preşcolarilor. Oamenii legii au mers să verifice cum stau lucrurile la locuința femeii, găsind în frigider produse de la grădiniţă.

Acum, educatoarea este cercetată de Comisia de Disciplină a Şcolii Gimnazile “Grigore Geamănu”, din comuna gorjeană Turcineşti, de care aparţine Grădiniţa Rugi. De loc din Tîrgu Jiu, femeia, care împlineşte condiţiile de pensionare luna viitoare, este acuzată de fostul soţ că, de la începerea activităţii, ar fi furat periodic din alimentele gratuite ale copiilor. Bărbatul a şi reclamat-o pe fosta soţie la Poliţie, după ce ar fi găsit, în frigiderul din locuinţa comună, cutii de lapte şi cornuri din cele oferite gratuit elevilor şi preşcolarilor.

“Am observat încă din octombrie-noiembrie că fosta soţie aducea acasă şi depozita în friginer cutii cu lapte şi cornuri din cele oferite gratuit copiilor de la grădiniţa unde lucra. Produsele erau consumate de ea ori erau oferite la rude. Considerând că aceasta ia laptele şi cornul de la gura copiilor, pe care ea trebuie să-i educe tocmai pentru a nu fura, am reclamat-o pe fosta soţie la Poliţia Turcineşti şi am prezentat anchetatorilor fotografii cu produsele furate de fosta consoartă, în mai multe luni. Un poliţist a venit imediat la domiciliul comun şi a găsit produsele în frigider, aşa cum am reclamat, a întocmit un proces verbal şi le-a ridicat. Acum aştept finalul anchetei”, susţine fostul soţ al educatoarei.

Produsele ridicate de Poliţie au fost duse la Şcoala Gimnazială “Grigore Geamănu”, din comuna Turcineşti.

“Produsele găsite la domiciliul educatoarei ne-au fost restituite de Poliţie, alături de un proces verbal în care se consemnase că în frigiderul dânsei s-au mai găsit opt cutii de lapte, una consumată în coşul de gunoi şi cinci cornuri înseriate. Drept urmare am întrunit Comisia de Disciplină pe 18 ianuarie, iar cazul este în cercetare. Cu educatoarea nu am vorbit, dânsa este la noi de câteva luni, ştiu că luna viitoare ar fi putut să se pensioneze, dar astăzi (miercuri – n.r.) a depus la secretariatul şcolii o cerere pentru rămânerea la catedră pentru următorii trei ani. Dânsa va trebui să dea explicaţii în faţa Comisiei de Disciplină”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul unităţii de învăţământ din Turcineşti, Cecilia Roşulescu.

Educatoarea ar putea să se aleagă la finalul anchetei interne doar cu o observaţie ori o mustrare scrisă.

(foto: Ziuadeconstanta.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.