Meniu principal

După ce a făcut ”pace” cu Tudose, Firea l-a băgat la înaintare pe Pandele

”Mama” Firea lovește din nou: propune noi ajutoare pentru anumite categorii ”sensibile”

Primarul ”independent” al oraşului Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a lansat un apel către toţi primarii din România, indiferent de partid, să îşi convingă parlamentarii care îi reprezintă să nu susţină proiectul de buget pe 2018. Acesta susţine că oraşul Voluntari va pierde 8 milioane de euro, adică aproximativ 20% din bugetul local, şi că este hotărât să ajungă până la a protesta în Piaţa Victoriei.

Atacul lui Pandele la premierul Mihai Tudose vone în aceeași zi în care Gabriela Firea a declarat, după o întâlnire cu primul ministru, că relația sa cu premierul este una ”calmă” la ora actuală. 

“Astăzi, directorul economic, în urma unor calcule, m-a informat că oraşul Voluntari va pierde opt milioane de euro, deci aproximativ 20%. Avem proiecte în derulare (…). Eu sunt un monarhist convins şi îmi pare atât de rău că acest semnal este dat astăzi, dar îmi este teamă şi sunt convins că zilele următoare bugetul va intra în Parlament să fie votat. Odată votat, nu va rămâne decât să ne uităm unii la alţii, să ne oprim proiectele pe care le-am început. Nu vreau să fac niciun scandal, dar mi se pare puţin ciudat că primarii din România nu fac absolut nimic. (…) Probabil că vor apărea comentarii că soţul doamnei primar general e nemulţumit. Eu am facut acest demers în calitate de primar al oraşului Voluntari”, a declarat Pandele la Antena 3.

El a spus că este decis să protesteze în Piaţa Victoriei, dacă lucrurile nu se vor rezolva.

“Am spus clar că nu mă voi alătura grupului #rezist. Ca şi ofiţer al statului român rezervist, am depus jurământ pentru România. (…) Dacă tot s-a spus că este piaţa protestelor, dacă domnul premier Tudose a spus că nu e chiar aşa o mare problemă, că putem protesta şi fără să avem o aprobare, de ce nu aş putea să protestez şi eu, să vină lângă mine alţi colegi primari sau cine vrea să protesteze lângă mine”, a mai afirmat primarul din Voluntari.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.