Meniu principal

Dragnea, despre sancționarea lui Șerban Nicolae: Dacă nu mai am autoritate, mă apuc de pescuit profesionist

Dragnea ”temporizează” referendumul CpF: nu mai e la toamnă, e poate la iarnă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că va propune în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, de miercuri, sancţiuni pentru preşedintele Comisiei juridice a Senatului, Şerban Nicolae. Pe de altă parte, Dragnea a mai spus că senatorii social-democraţi au încurcat destul de mult legea graţierii, cea mai bună variantă fiind ca proiectul să fie adoptat de Senat în forma trimisă de Guvern.

„Nu domnul Şerban Nicolae va hotărî cum rămâne cu acest subiect. Eu cred că Comisia juridică de la Senat a încurcat destul de mult această lege, că cea mai bună variantă pentru moment este ca legea să plece din Senat aşa cum a venit de la Guvern, pentru că s-a schimbat de foarte multe ori acolo şi eu sunt foarte nemulţumit. Miercuri, la ora 10.30, vom avea un Comitet Executiv Naţional unde vom discuta şi subiectul ăsta, dar şi altele. Poate întoarce (n.r. – plenul Senatului) raportul în comisie. Nu numai eu, majoritatea suntem nemulţumiţi pentru ce s-a întâmplat acolo”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Luni, Comisia juridică a Senatului a adoptat, cu majoritate de voturi (PSD şi UDMR), raportul de admitere al legii graţierii. Referitor la susținătorul principal al grațierii corupților, Șerban Nicolae, Liviu Dragnea a afirmat că va cere sancțiuni în partid împotriva acestuia. 

„Dacă nu mai am autoritate în partid, o să văd, o să plec şi o să mă apuc de pescuit în mod profesionist. Pe mine m-a interesat ca acele amendamente să nu fie adoptate. Vreau să discutăm transparent în Comitetul Executiv asta, că li s-a spus că e în regulă cu acel amendament. Când au văzut poziţia mea şi-au dat seama că de fapt nu era informaţie corectă”, a precizat liderul PSD.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.