Meniu principal

Dragnea îi liniștește pe primari: Oportunitatea e a celui ales în mod legitim într-un proces democratic

Dragnea a ”dezvăluit” cine e statul paralel: ”I-a transmis lui Paul Stănescu că eu voi fi executat”

Preşedintele Camerei Deputaţilor și al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la reuniunea Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România, că administraţia publică trebuie să iasă „din această stare de paralizie, cu funcţionari cărora le este frică să semneze”. În acest scop, distincţia dintre legalitate şi oportunitate va fi definită, ”indiferent de presiuni”, în Parlament.

„Vom defini în Parlament, indiferent de presiuni, în mod clar distincţia dintre legalitate şi oportunitate. Oportunitatea e a celui ales în mod legitim într-un proces democratic, o dă legimitatea unui vot, obligaţiile asumate în campanie, libertatea de a lua decizii cu Consiliul local pentru a dezvolta comunitatea, aşa cum crede acel Consiliu local. Administraţia publică trebuie să iasă din această stare de paralizie, cu funcţionari cărora le este frică să semneze, cu primari care nu ştiu dacă ce fac azi e interpretat peste un an sau zece”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragne.

De asemenea, Liviu Dragnea le-a mai spus primarilor de comune că în curând vor crește și salariile edililor, după ce lefurile funcționarilor din primării au fost, deja, majorate.

„Vreau să exprim respectul meu pentru ceea ce faceţi, pentru faptul că rezistaţi şi ţineti vie această flacără a speranţei în comunităţile pe care le conduceţi (…). Salarizarea în rândul funcţionarilor a crescut, urmează salarizarea primarului”, a subliniat preşedintele PSD.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.