Meniu principal

De unde a scos Dragnea 1 milion de dolari ca să dea mâna cu Donald Trump?

Dragnea, prins din nou cu minciuna: uite poligonul, nu e poligonul

Cinele ”în format restrâns” cu președintele ales al SUA, Donald Trump, nu sunt gratuite. La o astfel de sindrofie pe bani au participat, miercuri, șeful PSD, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu.

După eveniment, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook imaginile-mărturie, ca să vadă tot poporul ce prieten este baronul de Teleorman cu magnatul-președinte al SUA.

Așteptăm ca la întoarcerea în țară Liviu Dragnea să anunțe public cât și cum a plătit, pentru el și Sorin Grindeanu, biletele de acces la evenimentele lui Donald Trump: din banii cotizanților PSD, din banii unui „binefăcător”, din sponsorizări sau din propria avere de bugetar de-o viață.

Conform publicației online Politico.com, doar pentru o cină cu potențialii șefi de agenții guvernamentale, ”tarifele” sunt cuprinse între 100.000 și 200.000 de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca să te întâlnești ”la lumina lumânării” cu vicepreședintele ales, Mike Pence, trebuie să scoți din cont între 500.000 și 1.000.000  de dolari – cu diferite niveluri de acces, în funcție de suma donată. Ca bonus, în intervalul acestor cuantumuri este prinsă și prezența președintelui ales, Donald Trump, potrivit broșurii citate de Politico.com. Unul dintre pachete, la prețul de 250.000 de dolari, promite și apariția cuplului Trump la o cină elegantă, în Washington.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.