Meniu principal

Liviu Dragnea, despre candidatura la președinție: Aș fi un președinte român!

Dragnea a ”dezvăluit” cine e statul paralel: ”I-a transmis lui Paul Stănescu că eu voi fi executat”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că este mult prea devreme să discute despre o potențială candidatură a sa la alegerile prezidențiale din anul 2019. Mai mult, acesta a spus că oricine își face deja planuri în acest sens, inclusiv președintele Klaus Iohannis, va pierde.

“Mă gândesc că vom avea această discuție în 2019. Părerea mea, atât cât am eu experiență politică și cât am învățat eu să conduc campanii electorale, și nu prea le-am pierdut, este că cine începe să vorbească de acum, cine își face planul de acum, și de la noi din partid și de la alte partide, inclusiv președintele, va pierde. Cei care își fac planuri de acum cum să ajungă candidați și cum să câștige, vă dau scris că vor pierde. Ori nu vor ajunge candidați, ori vor pierde. Nu așa se face, noi ne concentrăm pe programul de guvernare. Nu vreau să folosim Guvernul, poziții pe care le avem, ori programul de guvernare ca un mijloc pentru a convinge oamenii să luăm și funcția de președinte”, a precizat Liviu Dragnea.

Deși nu a vrut să afirme negru pe alb dacă își dorește această candidatură, Dragnea a spus că ar fi ”un președinte român” și și-a exprimat convingerea că și Klaus Iohannis este un președinte care “gândește românește”, dar care ar trebui să fie “mai comunicativ și mai deschis”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.