Meniu principal

Liviu Dragnea: ”Suspendarea președintelui nu a fost și nu este o soluție”

Liviu Dragnea, din nou la ÎCCJ

După plecarea de la Parlament a președintelui României, Klaus Iohannis, liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat câteva declarații prin care a ținut să precizeze că discursul șeful statului l-a dezamăgit, pentru că se aștepta ca acesta să fie conciliant

”M-aș fi așteptat să fie un discus de îndemn la calm. În schimb, discursul dumnealui a fost despre români buni și români răi, despre parlamentari buni și parlamentari răi. Am înțeles că Guvernul trebuie să guverneze. Doar să-l lase în pace (n.r. – Klaus Iohannis). Programul de guvernare este unul foarte bun. Și pe mine m-au surprins colegii mei (n.r. – când au părăsit sala). Probabil că s-au adunat frustrările din ultimele zile. Ne-am fi așteptat să fie un președinte mediator. Eu nu am ieșit din sală, pentru că așa este civilizat”, a spus Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, șeful PSD și al Camerei Deputaților a spus că el și colegii săi nu intenționează să inițieze o procedură de suspendare a președintelui României.

”Noi nu facem nimic împotriva președintelui. Suspendarea nu a fost și nu este o soluție. Și noi puteam, după alegeri, să scoatem lumea în stradă. N-am vrut să facem lucrul ăsta”, a mai precizat Liviu Dragnea. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.