Meniu principal

Dragnea: Am auzit zvonuri, la televiziune, că multinaţionalele au finanţat protestele

Dragnea, prins din nou cu minciuna: uite poligonul, nu e poligonul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la un post de televiziune, că aşteaptă mai multe informaţii de la şeful Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, pe tema implicării multinaţionalelor în protestele din ultimele 20 de zile. Liderul social-democraților insinuează că firmele i-ar fi plătit pe angajați, suplimentar, pentru a merge la proteste.

„Mie personal mi s-a părut ciudat cum un şef de bancă cu capital străin protestează împotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporaţii multinaţionale, şi chiar şi naţionale, au finanţat şi au stimulat şi au îndemnat proprii angajaţi să iasă la aceste manifestaţii. Asta nu înseamnă că nu aştept şi eu continuarea de la domnul preşedinte Ţuţuianu să spună informaţiile pe care le poate spune, dar marea majoritate sunt informaţii publice, pe care publicul trebuie să le ştie”, a spus Dragnea.

Adrian Ţuţuianu , șeful Comisie pentru controlul SRI, a declarat, în data de 6 februarie, că va cere Serviciului Român de Informaţii răspunsuri cu privire la suspiciunile sale că multinaţionalele ar fi sprijinit protestele antiguvernamentale din România.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.