Meniu principal

Dragnea spune că a dormit, în SUA, într-un hotel mic și ieftin

Dragnea, despre ferma fiului său: Habar n-am dacă au percheziţionat şi porcii

Reîntors în țară, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că îi va da în judecată pe toți cei care au susținut că el și premierul și-au plătit participarea în SUA la evenimentele cuprinse în ceremoniaul de învestire a președintelui Donald Trump. De asemenea, președintele Camerei a precizat că a dormit într-un hotel mic și ieftin, în America.

“Miercuri, am fost invitat de vicepreședintele comitatului, care a organizat inaugurarea și care m-a invitat în SUA, la o cină spunându-mi să este foarte posibil ca la acea cină să vină și președintele Donald Trump. Lucru care s-a și întâmplat la un moment dat. Am auzit comentarii că eram și eu pe acolo și m-am așezat la o masă. Cred că și cu președintele Iohannis se întâmplă la fel. Ne-au invitat la masă, am vorbit despre România, că a venit momentul ca relația dintre cele două țări să se ridice la un alt nivel, am dreptul să-mi spun o părere. Satisfacția mea a fost că omul a spus că o să o facem, pentru că România este foarte importantă pentru Statele Unite. A fost un eveniment care a durat 20 – 25 de minute, nu cu bani”, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a negat că ar fi plătit un milion de dolari pentru a sta la masă cu președintele Donald Trump, argumentând că legislația americană interzice cetățenilor străini să facă asemenea plăți.

”În primul rând, sper ca această minciună sau prostie să nu ajungă acolo. Există o lege în Statele Unite care interzice oricărui cetățean străin să facă astfel de plăți”, a declarat Dragnea.

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.