Meniu principal

Dosarul finanțării campaniei din 2012 a PDL: Lucian Bode, audiat ca martor

Deputatul Lucian Bode (PNL) a fost audiat, luni, de procurorii DNA, ca martor într-un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012, a fostului PDL. La ieșirea de la audieri, acesta a precizat că nu a avut nicio responsabilitate în acest sens, întrucât era membru al Biroului Politic Naţional şi secretar general adjunct. 

“Am fost citat în calitate de martor într un dosar ce priveşte finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu sunt de 18 ani în serviciul public şi este pentru prima data când dau o declaraţie în calitate de martor. Eu mă bucur dacă pot să ajut organele de ancheta cu o declaraţie de martor. Nu pot să vă spun nici ce întrebări mi-au pus procurorii, nici ce răspunsuri am dat. Este vorba de finanţarea campaniei electorale din 2012. Eu, în calitate de membru al Biroului Politic Naţional (al PDL, n.r.), secretar general adjunct, nu am avut nicio responsabilitate în ceea ce priveşte finanţarea campaniei electorale”, a spus Lucian Bode, fost ministru al Economiei în Guvernul Ungureanu.

Procurorii DNA l-au audiat, vineri, tot în calitate de martor, pe fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu, acesta declarând la ieşire că a dat declaraţii în dosarul Elenei Udrea, vizând finanţarea campaniilor electorale.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.