Meniu principal

Donald Trump ar fi ”onorat” să aibă o întâlnire cu liderul de la Phenian, marele dușman al SUA

Trump toarnă gaz pe foc: Cultura americană este ”distrusă” prin înlăturarea statuilor Confederaților

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat, pentru Bloomberg, că ar fi onorat să se întâlnească cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, în anumite circumstanțe. Afirmația șefului de la Casa Albă a stârnit consternarea opiniei pubice din Statele Unite ale Americii, până și purtătorul său de cuvânt, Sean Spicer, având mari dificultăți în a explica presei ce l-a apucat pe Trump de a ajuns să declare așa ceva.

“Dacă ar fi potrivit pentru mine să mă întâlnesc cu el, absolut că aș face-o, aș fi onorat să fac asta. În condițiile potrivite! Cei mai mulți oameni politici nu ar spune asta niciodată, dar eu vă spun că în condițiile potrivite m-aș întâlni cu el”, a precizat președintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru Bloomberg.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a încercat să drege busuiocul, declarând presei că “în mod clar condițiile nu sunt îndeplinite chiar acum” pentru o întâlnire a președinților Trump și Kim, iar Phenianul ar trebui mai întâi să își tempereze imediat comportamentul provocator. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.