Meniu principal

Doamna Sevil, nu mai fiți ”servil” și dați totul pe goarnă!

Sevil Shhaideh vrea să contruiască 1.500 de locuițe pentru tineri

Doamnă Se(r)vil Shhaideh,

Vă scriu, deși nu vă simpatizez, pentru că efectiv mi-e milă de dumneavoastră. Nu, să nu credeți că nu vreau să plătiți cu vârf și îndesat pentru mizeriile pe care probabil că le-ați înfăptuit pentru cei despre care se spune că vă”învârt” cheița. Bineînțeles că abia aștept ca toate acestea să iasă la suprafață, de preferat mai degrabă decât mai târziu, așa cum din păcate s-a întâmplat cu așa-zisa ”Afacere Belina”.  

Mi-e milă nu pentru că, de teamă ca ori dumneavoastră, ori madam Plumb, să deschideți gura unde nu trebuie, Daddy Liviu urlă pe la toate colțurile ”trădare”, ”lovitură de stat”, ”aoleu, familia mea” și alte formule des utilizate de ăia de la șatră când sunt luați pe sus de mascați. Nu mi-e milă pentru că vi s-a întâmplat nenorocirea dumneavoastră, o femeie la casa e, care își respectă familia, tradițiile și obiceiurile. Că doar n-a venit singură nenorocirea, ci ați chemat-o înhăitându-vă cu penalii.

Mi-e milă de dumneavoastră pentru că v-ați făcut de râs acceptând, cu umilință, să fiți folosită de acești penali acoperindu-le presupusele mizerii, hoții și minciuni. Mi-e milă pentru că ați fost preș sub picioarele lor, pentru că ați lăsat impresia de camaraderie, senzația că aparțineți unui grup cu idealuri ”mărețe” să vă conducă și să vă convingă că e bine ceea ce faceți.

Nu sunt într-atât de naivă încât să cred că v-ați amanetat gratis conștiința. În politica românească, una coruptă până-n măduva oaselor, ”dar mie ce-mi iese” este una dintre legile nescrise pe care cu toții o urmează orbește.

Și pentru că mi-e milă de dumneavoastră, doamnă Se(r)vil Shhaideh, vă sugerez să începeți să vorbiți și să uzați cu adevărat de dreptul de a vă apăra, pe care l-ați clamat la ieșirea de la sediul DNA. Spuneți tot, doamna Shhaideh, ca să aflăm și noi cum stă treaba cu statul ăla paralel invocat de penali, însă în sens invers față de ceea ce știm cu toții.     

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.