Meniu principal

Divorțul dintre Johnny Depp și Amber Heard s-a încheiat

Johnny Depp, dispus să-și vândă și sufletul pentru a scăpa de problemele financiare

Johnny Depp trebuie să-i plătească lui Amber Heard șapte milioane de dolari ca parte a divorțului, a relatat ETOnline, citând documente judiciare. Actrița a declarat anterior că va dona banii în scopuri de caritate.

Astfel, banii obținuți de la Johnny Depp vor fi împărțiți între Spitalul de Copii din Los Angeles, unde actrița face voluntariat de zece ani, și proiectele destinate femeilor care au fost victime ale violenței conjugale, desfășurate de American Civil Liberties Union.

Heard, 30 de ani, a intentat divorț în luna mai, după 15 luni de căsătorie. În aceeași lună, actrița a obținut un ordin de restricție împotriva lui Depp, după ce a declarat instanței că actorul a atacat-o de mai multe ori. Avocații lui Depp au respins însă acuzația de abuz și au sugerat că actrița a fost motivată de bani.

Cei doi actori americani, care nu au copii împreună, s-au cunoscut pe platourile de filmare la ”The Rum Diary” (Jurnalul unui iubitor de rom), în 2011, și s-au căsătorit la începutul anului 2015, în Los Angeles.

(foto: Independent.do.uk)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.