Meniu principal

Din nefericire, Harrison Ford are ”lipici” la accidentele de avion

Actorul american Harrison Ford a fost implicat într-un nou incident aviatic, în urma căruia starul a fost la un pas de a suferi un accident de avion, pe un aeroport din California, informează BBC, citat de News.ro.

Potrivit presei americane, Harrison Ford, în vârstă de 74 de ani, care deţine licenţa de pilot, a primit permisiunea de a ateriza cu avionul său, luni, pe aeroportul John Wayne din comitatul Orange din California. Însă starul hollywoodian a confundat pista de aterizare şi a coborât pe o pistă paralelă, zburând la mică distanţă deasupra unui avion al companiei American Airlines, la bordul căruia se aflau 110 pasageri şi care aştepta permisiunea de a decola.

Acel avion a decolat în cele din urmă în condiţii de siguranţă după câteva minute. Harrison Ford nu a făcut declaraţii despre acest incident.

Cu doar câteva momente înainte de a ateriza, starul american ar fi adresat următoarea întrebare controlorilor de trafic aerian: „Acel avion trebuia să se afle sub mine?”.

Reprezentanţii Federal Aviation Authority au confirmat faptul că pilotul unui avion Aviat Husky – un model cu un singur motor – primise permisiunea de a ateriza. Oficialii americani au refuzat să confirme că pilotul era într-adevăr Harrison Ford.

Acest incident aviatic a fost relatat în premieră în mass-media din Statele Unite de postul NBC şi de site-ul TMZ.

Harrison Ford, care deţine de mulţi ani licenţa de pilot, a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe incidente aviatice.

În 2015, actorul a suferit răni destul de serioase după ce avionul pe care îl pilota – un model vintage, s-a prăbușit pe un teren de golf din Los Angeles.

(foto: Funnyordie.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.