Meniu principal

Dezbatere pe tema Ordonanțelor grațierii și modificării Codurilor: presa, lăsată la ușă

Ambasadele UE solicită coaliţiei PSD - ALDE să ceară avizul Comisiei de la Veneţia. Ce spune Iordache

Așa cum se știe deja, Ministerul Justiției organizează, luni, începând cu ora 10.00, o dezbatere publică privind proiectele Ordonanțelor de Urgență privind grațierea și modificarea Codurilor penale. Potrivit MJ, s-au înscris până la data limită (vineri, ora 12.00), 200 de persoane, printre care și Gigi Becali, fost deținut.

Potrivit anunțului făcut de Ministerul Justiției, capacitatea sălii în care va avea loc dezbatere este de 50 de locuri, însă oficialii promit că toată lumea își va putea spune părerea. Pe de altă parte deși vorbim despre o dezbatere publică, presa nu va avea acces.

”Ministerul Justiției organizeză, luni, 30 ianuarie 2017, începând cu ora 10.00, dezbaterea publică pe marginea proiectului de Ordonanță de Urgență a Guvernului pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, precum și a proiectului de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind grațierea unor pedepse. Intrarea participanților se va face începând cu ora 09,30 prin intrarea B, aflată pe str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, București. Dezbaterea va fi urmată de o declarație de presă susținută de conducerea Ministerului Justiției”, se precizează pe site-ul Ministerului Justiției. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.