Meniu principal

Deputații USR fac noapte albă la prezidiul Camerei, în semn de solidaritate cu strada

Miercuri, în ziua de după adoptarea Ordonanței privind modificarea Codrurilor penale, USR și PNL au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. O altă modalitate de a protesta, utilizată de parlamentarii Uniunii Salvați România, a fost ”goana” după aleșii PSD pentru a le da ”Rușinea” înapoi. A pățit-o Șerban Nicolae, a ățit-o și Florin Iordache, a pățit-o și tot plenul, atunci când USR-iștii și liberalii au urcat la tribuna Parlamentului, fiecare înarmat fiind cu foi pe care erau scrise mesaje cu direcție clară către hoție.

Nu toți USR-iștii au plecat, însă, acasă atunci când ordinea de zi s-a epuizat. O mare parte dintre deputații Uniunii Salvați România au rămas în sala de plen, singuri, la tribună, într-o mișcare de tip #Occupy. Aceștia au precizat că demersul lor este în semn de solidaritate cu oamenii care protestează în toată țara.

În jurul orei 22.00, șapte parlamentari USR încă se aflau în sala de plen și au menționat că vor rămâne la Cameră până dimineață, când alți colegi vor veni să-i înlocuiască.  

”Împreună cu colegii din USR am ocupat prezidiul Camerei Deputaților! Cetățenii protestează în țară, noi protestăm pașnic în Parlamentul României. Noaptea aceasta o voi petrece în plenul Camerei Deputaților”, a spus deputatul Iulian Bulai.

(foto: Facebook)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.