Meniu principal

Deputații cumpără mașini de peste un milion de euro pentru Adunarea Parlamentară a NATO

Membri şi simpatizanţi PSD şi ALDE ar putea fi prezenţi la Parlament miercuri, la moţiunea de cenzură

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie, prin SEAP, prin care vrea să cumpere maşini pentru Adunarea Parlamentară a NATO, care va avea loc în luna octombrie, la Bucureşti. Valoarea estimată a contractului este de peste un milion de euro, informează News.ro.

Deputații vor achiziționa limuzine de culoare negru metalizat, trei dintre acestea fiind de lux, de 4.000 cc, cu tapiţerie din piele, scaune încălzite, temperatură reglabilă individual, măsuţe pliabile, suport de pahare, cutie frigorifică, geamuri spate şi lunetă fumurii cu jaluzele, dispozitiv de generare a unei reţele WI-FI hotspot, suporţi de steag pe părţile laterale ale maşinii.

Conform anunţului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitaţia vizează achiziţia a 25 de autoturisme, împărţite pe trei loturi: autoturisme de protocol (trei bucăţi), autoturisme pentru delegaţii (19 bucăţi) şi autoturisme pentru transportul a mai puţin de zece persoane (trei bucăţi).

Contractul va fi atribuit după criteriul preţului cel mai scăzut, valoarea estimată fiind de 4.745.378 lei fără TVA. Ofertele pot fi depuse până în 29 mai.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.