Meniu principal

Delir marca Ștefănescu: PSD organizează un miting împotriva ”statului paralel”

Codrin Ștefănescu: Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, duminică seară, la finalul unei întâlniri a liderilor partidului cu preşedinţi de filiale, că formațiunea social-democrată va organiza un miting împotriva statului paralel. 

“S-a stabili azi să facem un miting şi noi, un miting de protest. Mitingul nostru nu este pentru susţinerea Guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, a coaliţiei sau a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi ilegitim, un miting împotriva abuzurilor, un miting împotriva ascultării telefoanelor, împotriva încălcărilor drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că din funcţiile pe care le au, nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să-şi constituie un grup organizat în care decid ei ce şi cum. Este un miting care arată care este adevărata majoritate în România, un miting pe care românii l-au cerut”, a afirmat Ştefănescu.

Acesta a mai afirmat că luni vor avea loc întâlniri şi cu ceilalţi lideri de filiale şi se va stabili dacă manifestaţia va avea loc sâmbătă sau duminică. De asemenea, Codrin Ștefănescu a spus că întâlnirea de la sediul PSD, de duminică, a avut loc la cererea preşedinţilor de organizaţii.

“Mesajul nostru va fi foarte clar şi în interiorul şi în exteriorul ţării: aceasta este majoritatea, aceştia sunt românii care vor cu totul altceva, români care ne-au împuternicit prin vot să ducem lucrurile până la capăt”, a subliniat el.

De asemenea, Codrin Ştefănescu a respins speculaţiile conform cărora întâlnirea cu şefii de filiale ar fi avut ca temă îndepărtarea premierului Mihai Tudose sau pe cele referitoare la existenţa unor tabere în partid.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.