Meniu principal

Dacia recheamă în service aproape 1.500 de mașini cu probleme la frâne și airbag-uri

APIA: Livrările de autovehicule noi au înregistrat o creștere de 18% în primele cinci luni

Dacia a anunțat că echeamă în service-urile din România 1.478 de unităţi Logan II şi Sandero II, din cauza unor posibile probleme la sistemele de frânare şi la airbag-uri, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Primul lot rechemat este format din 754 unităţi Dacia Logan II şi Sandero II, care pot avea probleme la sistemul de frânare, din cauza etrierului de frână din partea dreapta faţă. Maşinile vor fi verificate în service şi, dacă este nevoie, compania va înlocui piesele defecte. Durata operaţiunii este estimată să dureze între 20 şi 80 de minute, în funcţie de complexitate.

Al doilea lot este format din 724 de maşini Dacia Logan II, care ar putea avea probleme la airbag-uri. Compania va verifica această componentă şi va înlocui piesele cu probleme, dacă este nevoie. Durata operaţiunii este estimată la 50 de minute.

În plus, Renault recheamă în România un lot de 153 de modele Clio IV, care pot avea probleme la sistemul de frânare, tot din cauza etrierului de frână din partea dreapta faţă.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.