Meniu principal

Vola.ro: Cuplurile aleg de Valentine’s Day orașe romantice din Europa

Potrivit reprezentanților agenției Vola.ro, din ce în ce ai multe cupluri aleg să petreacă sărbătoarea de Valentine’s Day în orașe romantice din Europa, precum Roma, Milano, Barcelona, Paris, Veneția, Lisabona sau Londra

Pentru românii care cumpără online, cele mai căutate destinații de city break rămân și în această perioadă Londra, Roma, Milano, Barcelona și Paris, dar se înregistrează creșteri și pentru destinații precum Catania, Lisabona și Copenhaga. De altfel, agenția de turism online Vola.ro a lansat, la începutul lunii februarie, campania “Iubește, călătorește”, prin care oferă un voucher de 30 euro pentru orice city break achiziționat. Interesant este, însă, faptul că vacanța achiziționată poate fi făcută cadou de Valentine’s Day, dar perioada de călătorie poate fi oricând vreți voi.

“Sejururile sau biletele de avion oferite drept cadou de Valentine’s Day sunt în plină ascensiune. Observăm creșteri de două cifre de la an la an și încercăm să încurajăm această evoluție. Anul acesta, oferim o reducere de 30 euro la fiecare city break achiziționat. Trendul vacanțelor-cadou în această perioadă este încurajat și de reducerile early booking, introduse de agențiile de turism și companiile aeriene”, a declarat Daniel Truică, CEO Vola.ro.

La aceste vacanțe-cadou, turiștii optează pentru city break-uri de două persoane, cu durata de 3-4 nopți. Prețurile încep de la 109 euro în cazul Romei, 119 euro la Milano, respectiv 149 euro la Londra. Conform reprezentanților agenției, peste 40% dintre pachetele de city break și biletele de avion vândute în perioada 1 ianuarie – 8 februarie au perioada de călătorie în “luna iubirii”, mare parte dintre acestea fiind pachete-cadou pentru Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.