Meniu principal

VEZI AICI Cum se falsifică voturile în comisiile Parlamentului

Potrivit deputatului Uniunii Salvați România (USR), Cornel Zainea, votul său din comisia de mediu la numirea lui Daniel Constantin în funcţia de ministru al Mediului ar fi fost falsificat. Acesta a demonstrat că în documentele oficiale scrie că ministrul a primit aviz favorabil cu 17 voturi pentru şi șapte abţineri. În realitate însă, abţinerile au fost, de fapt, voturi împotrivă, iar vicepreşedintele comisiei le-a numărat corect.

„Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de trei ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele două luni de parlamentarism, cele șapte voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în șapte abțineri”, a scris deputatul USR, pe Facebook. 

Iată înregistrarea votului din Comisie:

Nimic nu se pierde, totul se transformă în funcție de interesul partidului.De când PSD-ul ne-a surprins cu lovitura nocturnă împotriva statului de drept, fiecare dintre noi s-a specializat în câte ceva: unii și-au dezvoltat abilitățile de a sta în frig, alții își folosesc imaginația pentru a crea bannere ce fac înconjurul mapamondului, alții organizează forme de rezistență civică.Eu și colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombițe ascunse printre legi.Una din activitățile de seară/dimineață este citirea Monitorului Oficial.Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri.Dovezile aici:http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=NC4yMjE3NjA0MTk2ODk0RSsyOQ= – pagina 16, Comisia pentru Mediu și echilibru ecologichttp://www.cdep.ro/comisii/mediu/pdf/2017/sz010405.pdf – raportul comisiei în care se consemnează rezultatul votuluiUrmăriți și filmarea.În curând PSD-ul ne va fura banii direct din cont și se va jura privindu-ne în ochi că noi n-am avut nimic vreodată acolo …

Posted by Cornel Zainea on 16 Februarie 2017

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.