Meniu principal

Cum comentează Liviu Dragnea achiziţiile făcute de fiul său de la compania Tel Drum

Cum comentează Liviu Dragnea achiziţiile făcute de fiul său de la compania Tel Drum

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri, întrebat de jurnalişti cum comentează informaţiile potrivit cărora fiul său, Valentin Ştefan Dragnea, a cumpărat terenuri ale companiei Tel Drum, că acesta nu trebuie să îi comunice nimic, informează News.ro.

“De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA-ul acuma pregăteşte să intre şi în familie să înţeleg?”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a susţinut că fiul său nu îi cere sfaturi în ceea ce priveşte afacerile, iar în Tel Drum acesta nu are nicio funcţie. De asemenea, liderul social-democraţilor a reiterat că nu are nicio legătură cu firma Tel Drum şi i-a întrebat pe jurnalişi dacă „e atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea?”.

“Nu-mi cere (sfaturi – n.r.), mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer? Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!”, a declarat liderul PSD.

Potrivit unei ancheta a jurnaliştilor de la Rise Project, fiul liderului PSD a cumpărat de la Tel Drum patru proprietăţi cu o suprafaţă totală de 3,9 hectare, la intrarea în Turnu Măgurele. Printre acestea se numără şi vila de protocol a Partidului Comunist.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.