Meniu principal

Mâna dreaptă a lui Iordache îi compară pe useriști cu Ion Iliescu! Reacția lui Stelian Ion

Mâna dreaptă a lui Iordache îi compară pe useriști cu Ion Iliescu! Reacția lui Stelian Ion

Deputatul UDMR, Marton Arpad, ”însărcinat” de Florin Iordache, alături de aldista Steluța Cătăniciu, cu sprijinirea amendamentelor toxice la legile Justiției, i-a comparat, joi, pe protestatarii care au manifestat miercuri seara în faţa Palatului Parlamentului cu minerii veniţi în 1990 în Bucureşti, iar pe parlamentarii USR – cu Ion Iliescu.

Marton Arpad a povestit cum a plecat, miercuri seara, de la Parlament pe jos, trecând prin mijlocul protestatarilor din Parcul Izvor. El a spus că l-a văzut în mijlocul manifestanţilor pe unul din liderii USR care spunea că protestatarii sunt paşnici şi că nu partidul i-a chemat în stradă. Marton a spus că după ce a ajuns acasă a văzut la televizor un alt lider USR care le-a mulţumit protestatarilor. 

”Eu mi-am adus aminte de iunie 1990 când, deşi nu i-a cehmat, Iliescu le-a mulţumit minerilor pentru că au venit să apere statul de drept”, a mai spus el în comisia parlamentară specială pentru legile justiţiei.

Reacţia a venit imediat din partea deputatului USR, Stelian Ion.

”Noi nu am chemat oamenii în stradă, deşi consider că este o manifestare de civism, ultima redută a democraţiei noastre. Este un drept fundamental acesta de a protesta. Să fim comparaţi cu Iliescu în 1990 care a chemat minerii, să comparaţi oamenii care protestează paşnic în faţa Parlamentului cu minerii care au venit cu bâtele şi au măturat Bucureştiul este inimaginabil”, i-a spus Stelian Ion deputatului UDMR.

(foto: AGERPRES)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.