Meniu principal

Cu ce șanse este cotată Simona Halep de casele de pariuri la câștigarea Turneului Campioanelor

Australian Open: Simona Halep - Eugenie Bouchard, joi, după ora 10.00

Deși se află pe prima poziție a clasamentului WTA, Simona Halep este cotată de casele de pariuri cu șanse destul de mici de a câștiga Turneul Campioanelor, transmis în direct de Digi Sport în perioada 22-27 octombrie.

“Ea are un joc complet şi urmează Turneul Campioanelor de la Singapore. Dacă joacă cum a jucat acum, mai ales că merge acolo ca nr. 1, are prima şansă şi cel mai important e să rămână cu picioarele pe pământ. Să se bucure de a fi nr. 1, dar în acelaşi timp să stea cu picioarele pe pământ şi să vadă lucrul ăsta ca o fericire, câtă muncă a depus pentru a ajunge nr. 1 şi aşa are şansa să rămână cât mai mult”, a declarat Pavel, la sosirea în România.

Sky bet a creionat cotele pentru Turneul Campioanelor. Halep şi Muguruza vor fi primii doi capi de serie, însă specialiştii anticipează un duel extrem de echilibrat. Simona Halep e prima favorită, dar Muguruza, Svitolina şi Pliskova o urmează îndeaproape. Probabil la cotarea sportivei din Spania la acelaşi nivel cu locurile 3 şi 4 mondial a contat şi faptul că aceasta a abandonat la Beijing şi este de aşteptat să nu fie la 100% aptă din punct de vedere fizic.

Cotele pentru Turneul Campioanelor

Halep 4,5

Muguruza 5,5

Svitolina 5,5

Pliskova 5,5

Wozniacki 6

Ostapenko 7

Venus Williams 8

Caroline Garcia 10

Konta 14

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.