Meniu principal

Cristiano Ronaldo “este aproape” de al cincilea Balon de Aur, crede Zidane

Real Madrid, în finala Cupei Mondiale a cluburilor

Portughezul Cristiano Ronaldo, extrem de lăudat după ce a înscris marți de trei ori pentru Real Madrid în semifinala tur a Ligii Campionilor, “este aproape de următorul” trofeu ce-l răsplătește pe cel mai bun fotbalist al lumii, a estimat vineri antrenorul echipei spaniole, Zinedine Zidane.

“Este părerea mea. Meritul îi revine. Da, cum a câștigat deja de mai multe ori Balonul de Aur, cred că este aproape de următorul”, a declarat într-o conferință de presă Zidane, citat de AFP.

Autor al unei triple în victoria de marți, cu Atletico Madrid, de pe Santiago Bernabeu (3-0), Ronaldo a impresionat și a deschis calea către a doua finală consecutivă a lui Real, deținătoarea Ligii Campionilor. Presa madrilenă se gândește deja că atacantul ar putea obține în decembrie al cincilea său Balon de Aur, pentru a-l egala pe marele său rival de la FC Barcelona, Lionel Messi.

În treacăt, Zidane a asigurat că Ronaldo are, la 32 de ani, întreaga susținere a clubului, deși în ianuarie a fost fluierat la unele meciuri.

“Se bucură de respect. Din partea tuturor suporterilor lui Real, din partea clubului, a antrenorului său, evident, și a partenerilor săi, ceea ce e lucrul cel mai important. Pe Cristiano îl adori sau nu, nu există cale de mijloc și el știe asta”, a conchis tehnicianul francez.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.