Meniu principal

Ghinea (USR): La Bruxelles, Grindeanu a fost plimbat la întâlniri discrete, unde i s-au aratat niște pisici

Cristian Ghinea, despre comunicatul lui Dragnea și Tăriceanu: Nu în numele meu!

Premierul Sorin Grindeanu, aflat în ultimele două zile într-un tur de forță pe la mai-marii de la Bruxelles, a mărturisit, vineri, că OUG 13 este discutabilă și, dată fiind reacția străzii, atunci înseamnă că decizia de a o promova în ședința de Guvern din 31 ianuarie a fost una greșită.

Faptul că șeful Executivului și-a turnat cenușă în cap la Bruxelles, cel mai probabil pentru a-i liniști pe Timmermans, Juncker și Tusk, nu l-a impresionat pe deputatul USR, Cristian Ghinea. Acesta spune că, din informațiile sale, premierul Sorin Grindeanu a fost ”smotocit” serios la Bruxelles, în contul încercării de a-l scăpa de pușcărie pe șeful său de partid, Liviu Dragnea.

”Eu știu din sursele mele că omul a fost plimbat la întâlniri discrete unde i s-au aratat niște pisici. Chiar și posibila pisică legată de fondurile europene – da, există procedura de suspendare pentru mizerii repetate, e complicat de aplicat și nimeni nu vrea cu adevărat, dar există. (Fondurile alea europene pe care își bazează bugetul – măcar dacă ar fi în state să evalueze proiectele depuse în apelurile lansate de noi…). Deci Grindeanu e tratat de <<tipul ala care a făcut prostiile alea, dar știm că nu e șef adevărat în guvern, poate mai poate fi spălat cumva>>. Documentele ajunse la el de la Juncker sunt destul de dure (Corina Crețu a încercat să blocheze, dar cum toată lumea o tratează de comisar de categorie ușoară, a fost ocolită și acum). În schimb, Grindeanu face conferință de presă în română pentru presa din România. Acolo e ninja. Le-a zis el, a făcut el, ăia au luat notițe, cum ar veni… Ninja suprem. Are aerul că Europa tocmai l-a recunoscut de lider continental pentru că a avut curajul de… a anula prin OUG propria prostie făcută prin alt OUG. Apoi cică MCV trebuie clarificat. Deci la frazarea MCV era problema. Ca să vezi . Poate Grindeanu se aștepta la recomandări de gen: nu ar fi frumos să vă scăpați șeful de pușcărie prin OUG dat noaptea. Băi Iordache, scrie asta în MCV? Nu scrie?! Atunci hai să băgăm OUG… Ce guvern de Cascadorii Râsului avem! Incredibil. Grindeanu părea mai inteligent. Dar probabil pentru că era tăcut. Daca a început să grăiască…”, scrie Cristian Ghinea, pe Facebook.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.