Meniu principal

Cristian Bușoi se întoarce, ca să îngroape PNL-ul: candidează pentru funcția de președinte

Bușoi, noul șef al PNL București

Liberalii ”dezgroapă” calul de curse perdant numit Cristian Bușoi, care și-a anunțat, vineir, candidatura la președinția PNL. Și ca imaginea să fie și mai apocaliptică, șeful organizației București a formațiunii vrea să utilizez în campania internă sloganul lui Klaus Iohannis, “România lucrului bine făcut”. 

“Dacă nu recuperăm electoratul câștigat de Klaus Iohannis, nu vom învinge PSD niciodată. Nu voi pretinde niciodată că sunt un salvator, un lider providențial, o vedetă politică. Trebuie să revenim la România lucrului bine făcut”, a spus Bușoi.

Cristian Bușoi s-a limitat la aceste cuvinte, neacceptând să răspundă întrebărilor presei. Acesta, care este europarlamentar și secretar general interimar al PNL, este cel de-al treilea candidat care și-a anunțat intrarea în cursa pentru cea mai înaltă funcție din partid, după Ludovic Orban și Cătălin Predoiu. 

Viitorul nu sună, însă, foarte bine pentru Cristian Bușoi. În data de 21 aprilie, 21 de filile din Ardeal au decis să nu îl susțină pe acesta la funcția de președinte al PNL, ci pe Ludovic Orban sau Ilie Bolojan, dacă acesta se va hotărî să candideze. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.