Meniu principal

UPDATE Borcea, la ieşirea din penitenciar: Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii

Pe Cristi Borcea nu-l mai interesează fotbalul

UPDATE: Fostul acţionar al Dinamo, Cristian Borcea, în cazul căruia Tribunalului Ilfov a dispus, luni, eliberarera condiţionată, a a spus, la ieşirea din Penitenciarul Jilava, că va merge timp de cel puţin o lună la “psihiatrie”, pentru că cei patru ani şi trei luni în care a fost încarcerat l-au afectat foarte mult, ajungând să ia patru medicamente psihotrope. El a fost aşteptat la ieşirea din penitenciar de iubita sa, Valentina Pelinel.

“Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii. După această perioadă, o să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie, pentru că să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. (…) Patru ani şi trei luni… chiar dacă par neschimbat în exterior, în interior trăiesc multe frământări”, a afirmat Cristian Borcea.

Magistraţii Tribunalului Ilfov ar urma să decidă, luni, dacă fostul acţionar al formației FC Dinamo, Cristian Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul “Transferurilor de jucători”, rămâne în închisoare. 

Tribunalul Ilfov a amânat joia trecută, pentru 2 iulie, pronunţarea în cazul cererii de eliberare condiţionată din închisoare a fostului acţionar de la Dinamo. Cristian Borcea este singurul condamnat în dosarul “Transferurilor de jucători” care a rămas încarcerat.

În 2 mai, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins lui Borcea cererea de eliberare condiţionată, decizia instanţei nefiind definitivă.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea a cerut eliberarea condiţionată. El a mai făcut o astfel de solicitare şi în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat şi că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul “Transferurilor de jucători”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.