Meniu principal

Controlorii din ”Trenul Prieteniei”, contrabandiști de țigări

Un poliţist din Arad, şef de cabinet în cadrul IPJ, implicat în contrabanda cu țigări

Controlorii unui tren care venea din Republica Moldova, cu destinația Bucureşti, au fost depistați de poliţiştii ilfoveni cu peste 7.500 de pachete de ţigări pe care le transportau ilegal, într-o cuşetă, informează News.ro. Este vorba despre ”Trenul Prieteniei”. Pachetele erau ascunse în lcuri speciale amenajate în cușeta cu pricina.

Poliţiştii au mai făcut controale în ”Trenul Prieteniei”, însă până luni nu au putut să îi prindă pe controlorii contrabandişti în contextul în care aceştia reușeau să arunce ţigările înainte de a ajunge în Bucureşti. Ţigările erau preluate din acel loc de alte persoane, care le transportau şi le depozitau într-un imobil, de unde ulterior erau luate de către cei care le vindeau ilegal.

Luni, poliţiştii s-au urcat în tren de la Focşani, iar controlorii nu au mai avut timp să arunce pachetele de ţigări, a precizat Roxana Vasile, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov. Trenul şi-a continuat călătoria până în Bucureşti, unde controlorii suspectaţi de contrabandă cu ţigări au fost opriţi pentru a fi audiaţi de anchetatori.

Acţiunea a fst derulată de poliţiştii de la IPJ Ilfov şi de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. 

(foto: IPJ Ilfov)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.